Zakelijk

Eurolaminaat is uw betrouwbare partner in hoogwaardige vloeren. Met onze jarenlange ervaring en passie voor vloeren bieden wij u de beste oplossing voor uw project. We bieden service op maat die aansluit op uw wensen en projectbudget. Heeft u interesse in de service van Eurolaminaat voor uw project? Plan dan een gesprek met een van onze experts, we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Plan een adviesgesprek

De pvc vloer pebble beach, beschikbaar bij eurolaminaat

Kwaliteitsvloeren

Bij Eurolaminaat geloven we dat kwaliteit het fundament is van een succesvol project. Daarom bieden wij uitsluitend vloeren van hoge kwaliteit aan die voldoen aan strenge eisen en normen. Onze vloeren zijn duurzaam, slijtvast en eenvoudig te onderhouden, waardoor ze de ideale keuze zijn voor intensief gebruik.

 

Betrouwbaar

Bij uw project is de juiste timing essentieel. Bij vertraging kan het hele project worden vertraagd, en dat wilt u natuurlijk vermijden. Daarom zorgen wij ervoor dat onze leveringen altijd op tijd zijn en dat de installatie vlekkeloos verloopt. Onze deskundige teams werken nauwkeurig en efficiënt, zodat uw project binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij Eurolaminaat kunt u rekenen op een betrouwbare partner die zich inzet voor het succes van uw vloerproject.

Neem contact op

EEn van de vloeren die eurolaminaat zakelijk kan leveren

Uitgebreid assortiment

Ons uitgebreide assortiment stelt ons in staat om voor elke toepassing de perfecte vloer te leveren, of het nu gaat om een kantoor, winkel, hotel of zorginstelling. Daarnaast zijn onze vloeren beschikbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat u altijd een vloer vindt die aansluit bij uw interieurontwerp en bedrijfsidentiteit. Met zowel A-merken als ons aantrekkelijke huismerk biedt Eurolaminaat vloeren voor elk budget.

Ondersteuning op maat

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften en uitdagingen als het gaat om vloeren. Bij Eurolaminaat begrijpen we dit en streven we ernaar om op maat gemaakte vloeroplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie. Onze experts werken nauw met u samen om uw wensen en eisen te begrijpen, en zorgen voor een vloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en praktisch. Of u nu op zoek bent naar een vloer die bestand is tegen zware belastingen, of een oplossing die de akoestiek in uw kantoorruimte verbetert, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen de ideale vloer te vinden.

Plan een adviesgesprek

'baltimore oak' van coretec, beschikbaar bij eurolaminaat

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

  • Geweldige service voor budgetprijzen
  • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
  • Breed assortiment
  • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact