Montinique vloeren bij Eurolaminaat

Eurolaminaat werkt al lang samen met Montinique. In onze showroom van wel 500m2 in Zoeterwoude-Rijndijk vindt u een uitgebreid aanbod PVC-vloeren van Montinique. Laat u inspireren door PVC-vloeren afgestemd op de trends van nu, of plan een adviesgesprek met een van onze experts die graag de voordelen van een Montinique vloer met u bespreekt.

 

Waarom een Montinique vloer?

Montinique luistert goed naar de markt en onderhoudt korte lijnen met haar producenten in Europa. Daardoor kan het merk snel inspelen op nieuwe trends. Als u een moderne vloer zoekt van betrouwbare kwaliteit is Montinique de ideale kandidaat. Bovendien worden de vloeren van Montinique duurzaam geproduceerd.

Plan een adviesgesprek

Een vloer beschikbaar bij Eurolaminaat

Matte PVC-vloer van Montinique

De vloeren van Montinique zijn speciaal ontwikkeld om ultra-mat te zijn. De innovatieve toplaag reflecteert bijna geen licht, en dat maakt Montinique-vloeren de meest matte van Nederland. Dit zorgt voor een moderne, hyperrealistische look. Bent u niet overtuigd? Kom de vloeren van Montinique dan in het echt bewonderen in onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk.

 

Houtstructuur

De PVC-vloeren die Montinique aanbiedt zijn ‘register embossed’ voor een zo realistisch mogelijk hout-, beton- of steeneffect. Bij register embossing krijgt de toplaag dezelfde structuur als de printlaag eronder. Dat levert zichtbare en voelbare knoesten en lijnen op die ervoor zorgen dat de vloer niet meer van het echte materiaal te onderscheiden is.

Kom langs in de showroom

Top 3 Montinique vloeren

M54813 PVC-vloer van Montinique
Montinique - M-54813
Visgraat PVC Montinique vloer
Montinique - M-977947
Montinique PVC vloer beschikbaar bij Eurolaminaat
Montinique - M-38215

Brede planken

Brede planken geven uw huis een stoere uitstraling en doen de ruimte groter overkomen. In het aanbod Montinique-vloeren van Eurolaminaat vindt u extra brede vloerdelen van tot wel 30 centimeter breed. Omdat u met extra breed PVC minder planken nodig heeft lopen de patronen in de vloer mooi in elkaar over. Door het ruime aanbod PVC-vloeren van Montinique vindt u bij Eurolaminaat altijd brede vloerdelen die passen bij uw ruimte en interieur.

 

Duurzaam

Naast modern en realistisch zijn de PVC-vloeren van Montinique ook duurzaam. De vloeren worden in Europa geproduceerd en zijn ecologisch gecertificeerd. PVC-vloeren gaan lang mee en zijn bovendien uitstekend recyclebaar. Zo geniet u van een prachtige PVC-vloer zonder schuldgevoel.

Legservice

Als u heeft geïnvesteerd in een nieuwe Montinique vloer is het natuurlijk belangrijk dat die goed wordt gelegd. Alleen dan weet u dat de vloer lang meegaat en er optimaal uit ziet. Om u te ontzorgen biedt Eurolaminaat legservice aan. Onze experts zijn ervaren en zorgen dat de vloer perfect gelegd wordt.

Plan een adviesgesprek

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

  • Geweldige service voor budgetprijzen
  • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
  • Breed assortiment
  • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact