COREtec bij Eurolaminaat

Eurolaminaat is erkend dealer van COREtec vloeren. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod COREtec vloeren van verschillende series, zoals COREtec Naturals, Megastone en Pro plus. Onze deskundige medewerkers zijn goed op de hoogte van de unieke eigenschappen en voordelen van COREtec vloeren en kunnen u uitgebreid adviseren over de meest geschikte keuze voor uw woning.

 

Waarom COREtec?

Bij COREtec staat innovatie voorop. Naast het ontwikkelen van een vloer die 100 procent waterbestendig is staan bij COREtec drie kerndoelen voorop:

  • Stijl
  • Kracht
  • Gebruiksgemak

Plan een adviesgesprek

Stijlvolle vloeren van COREtec

Een van de belangrijkste eigenschappen van een vloer is en blijft het uiterlijk. Niemand wil een lelijke vloer in huis, en een mooie vloer kan een ruimte enorm verbeteren. COREtec besteedt veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe patronen en realistische texturen om tot een breed assortiment van prachtige vloeren te komen.

Ventoux megastone van coretec vloeren

Top 3 COREtec vloeren

Coretec vloer 'forest'
COREtec - Forest visgraat
Coretec vloer oak
COREtec - Tasman oak 50
Ventoux megastone van coretec vloeren
COREtec - Ventoux

Kracht: vloeren met weerstand

De vloeren van COREtec worden ontwikkeld om alle uitdagingen aan te kunnen; ze zijn geschikt voor ruimtes met kinderen en huisdieren en commerciële ruimtes. Omdat de PVC-vloeren van COREtec zijn gemaakt om tegen water te kunnen is ook gebruik in ruimtes zoals de badkamer en de kelder geen probleem.

 

Gebruiksgemak van COREtec PVC-vloeren

Gebruiksgemak is een belangrijke factor in de keuze voor een vloer. Door het kliksysteem zijn de vloeren van COREtec eenvoudig aan te leggen op verschillende ondergronden. Ook het onderhoud van de vloeren heeft weinig voeten in aarde. De vloeren zijn vlekbestendig en simpel schoon te maken.

laminaat zacht eiken

Waterbestendige vloeren

De vloeren van COREtec zijn speciaal ontwikkeld om 100 procent waterbestendig te zijn. COREtec garandeert dat hun vloeren nooit zullen opzwellen of krimpen door waterschade. De PVC-vloeren van COREtec zijn niet alleen voorzien van een bovenlaag die tegen water beschermt. De vloeren zijn zowel aan de boven- als onderkant beschermd tegen water, zodat ook opkomend water geen bedreiging vormt tegen de vloer.

Plan een adviesgesprek

'baltimore oak' van coretec, beschikbaar bij eurolaminaat

COREtec Pro plus

Voor ruimtes die veel gebruikt worden, zoals commerciële ruimtes met veel doorloop, heeft COREtec een speciale lijn ontwikkeld: COREtec Pro plus. Deze vloeren hebben extra verstevigende lagen en zijn krasvrij gemaakt om weerstand te bieden aan veeleisend gebruik. Bent u benieuwd of COREtec Pro plus een goede optie is voor uw ruimte? Wij adviseren u graag.

 

Duurzaam

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. COREtec streeft PVC-vloeren op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren, en meer dan 90 procent van de producten van COREtec heeft een cradle-to-cradle label. Zo schaft u met gerust hart een vloer aan.

boston oak vloer van coretec

Legservice

Als u niet genoeg tijd of ervaring heeft om uw COREtec PVC-vloer zelf te leggen, staan ​​wij voor u klaar. Onze professionele leggers plaatsen de vloer vakkundig en werken deze netjes af. Zo bent u verzekerd van een perfect gelegde vloer.

Plan adviesgesprek

cleveland oak van coretec

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

  • Geweldige service voor budgetprijzen
  • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
  • Breed assortiment
  • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact