Eurolaminaat is Floorify Exclusive Experience Center

In onze showroom van wel 500m2 aan de Rijneke-boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk hebben we een uitgebreid assortiment aan PVC-vloeren van Floorify. Omdat we al jaren partner zijn van Floorify weten we u precies te vertellen wat de voordelen zijn van deze vloeren en welke opties het best geschikt zijn voor uw situatie. In onze showroom kunt u de verschillende vloeren van Floorify op groot formaat bekijken, voelen en beleven. Onze vloerspecialisten begeleiden en inspireren u graag.

Plan adviesgesprek

Waarom een vloer van Floorify?

De rigide PVC-vloeren van Floorify combineren gebruiksgemak met de uitstraling van natuurlijke materialen. Dankzij de unieke opbouw van de vloeren en het innovatieve productieproces combineert Floorify vele voordelen:

  • Sterk
  • Watervast
  • Comfortabel
  • Natuurlijke schoonheid
  • Perfect voor uw project

Sterke PVC-vloeren van Floorify

De rigide PVC-vloeren van Floorify zijn speciaal ontwikkeld om schok- en vlekbestendig te zijn. Door de extra dikke beschermlaag en de unieke rigide kern kunnen de vloeren van Floorify goed tegen een stootje. Ook de clickverbinding van Floorify is uitzonderlijk: de verbindingen zijn tot wel vier keer zo sterk als bij click-PVC van andere partijen. Bovendien zijn de vloeren beschermd tegen vlekken. De meeste vlekken veegt u zo weg met een doek, en eventuele hardnekkige vlekken zijn met een beetje aceton zo weggepoetst.

Floorify is waterbestendig

Floorify-vloeren zijn volledig waterbestendig. Ze zijn daarmee dan ook geschikt voor alle ruimtes in uw huis, van de woonkamer tot de badkamer. Omdat de vloeren gemaakt zijn van 100 procent kunststof reageren ze niet negatief op de aanwezigheid van vocht.

Plan een adviesgesprek

Comfortabel op een vloer van Floorify

De unieke opbouw van de vloeren van Floorify zorgen voor een zacht loopoppervlak dat geluid effectief dempt. De PVC-vloer absorbeert het geluid en vangt meer dan 20 decibel op. Bovendien nemen de vloeren gemakkelijk de omgevingstemperatuur over. Daardoor voelt de vloer aangenaam warm aan.

 

De natuurlijke schoonheid van Floorify

De vloeren van Floorify zijn nauwelijks te onderscheiden van het natuurproduct dat ze nabootsen. De grote variatie in de designs en de natuurlijke, matte afwerking zorgen voor een realistische uitstraling. De vloeren die hout nabootsen hebben zelfs voelbare groeven die de vloer nog authentieker doen overkomen.

Top 3 Floorify vloeren

De vloer unagi van floorify
Floorify - Unagi F317
De vloer 'Teddybeer' van Floorify
Floorify - Teddybeer F102
'Pebble Beach' floorify vloer, beschikbaar bij Eurolaminaat
Floorify - PebbleBeach F030

Een vloer van Floorify voor uw project

Door de verscheidenheid aan opties is er altijd een PVC-vloer van Floorify die geschikt is voor uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een vloer met visgraat- terrazzo- of tegellook, bij Eurolaminaat hebben we een vloer die past bij uw wensen. Twijfelt u nog over de beste keuze voor uw ruimte? Laat u dan inspireren in onze showroom en laat een van onze experts u adviseren.

Plan adviesgesprek

Legservice

Om u volledig te ontzorgen biedt Eurolaminaat professionele legservice aan. De vloer wordt vakkundig geplaatst en afgewerkt door onze ervaren leggers. Zo bespaart u tijd en weet u zeker dat de vloer goed geplaatst wordt.

Plan een adviesgesprek

Vloer gelegd met de legservice van eurolaminaat

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

  • Geweldige service voor budgetprijzen
  • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
  • Breed assortiment
  • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact