Houten vloeren

Er gaat niets boven de luxe van een authentieke houten vloer. Een houten vloer geeft warmte en uitstraling aan een ruimte. De uitgebreide selectie houten vloeren van Eurolaminaat biedt u een ruime keuze aan soorten, kleuren en afwerkingen om de perfecte sfeer te creëren in uw ruimte.

 

Hout als vloerbedekking

Hout is een natuurlijk en duurzaam vloermateriaal dat al eeuwenlang populair is vanwege zijn warme uitstraling, unieke karakter en lange levensduur. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen, kleuren en patronen, waardoor houten vloeren een veelzijdige en stijlvolle keuze zijn voor elke interieurstijl.

Neem contact op

Een houten vloer verkrijgbaar bij eurolaminaat

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Hout is niet voor niets al honderden jaren een populaire vorm van vloerbedekking. Hout biedt voordelen die het tot een populaire keuze maken:

 • Natuurlijke schoonheid
  Houten vloeren stralen warmte en karakter uit en voegen een tijdloze en luxueuze uitstraling toe aan elke ruimte, dankzij de natuurlijke variaties in kleur, nerf en patroon.
 • Uniek karakter
  Omdat geen enkele plank hetzelfde is, bieden houten vloeren een unieke en authentieke uitstraling die de charme en het karakter van uw interieur versterkt.
 • Hout blijft lang mooi
  Houten vloeren staan bekend om hun sterkte en slijtvastheid, waardoor ze bij goed onderhoud vele tientallen jaren mee kunnen gaan en een langdurige investering in uw woning of bedrijfsruimte vormen.
 • Hout is duurzaam
  Houten vloeren zijn een milieuvriendelijke keuze, omdat ze gemaakt zijn van een hernieuwbare grondstof. Veel fabrikanten zetten zich in voor verantwoord bosbeheer en werken met duurzame houtsoorten, waardoor u kunt genieten van een prachtige vloer zonder schuldgevoel.
Een houten vloer, verkrijgbaar bij Eurolaminaat

Houten vloer onderhouden

Het onderhoud wordt soms gezien als een reden om niet te investeren in een houten vloer. Het is waar dat het onderhouden van een houten vloer meer voeten in aarde heeft dan het onderhouden van PVC of laminaat. Toch valt het onderhoud van de juiste houten vloer best mee. Naast het regelmatig schoonmaken van de vloer hoeft u niet veel te doen. Heeft u vragen over het onderhoud van uw houten vloer? Neem dan gerust contact op, een van onze experts adviseert u graag.

kruk op een houten vloer door eurolaminaat

Parket of massief hout

Veruit de meeste vloeren met hout zijn parketvloeren. Het alternatief is een massief houten vloer. Bij massief houten vloeren bestaat de vloer uit hele houten planken. Bij een parketvloer wordt een massief houten toplaag op multiplex of vurenhout gelijmd. Een van de voordelen van parketvloeren ten opzichte van massief houten vloeren is dat het materiaal minder gaat ‘werken’ door temperatuurverschillen. Dit zorgt voor een kleinere kans op schade aan uw houten vloer.

Vloer gelegd door Eurolaminaat

Huismerk houten vloeren

Eurolaminaat verkoopt eikenhouten parketvloeren van ons huismerk. Door gebruik te maken van ons eigen merk kunnen we houten vloeren van hoge kwaliteit leveren voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bent u benieuwd? Plan dan een afspraak om de houten vloeren te bekijken in onze showroom.

 

Ondervloeren

In sommige gevallen is het bij het plaatsen van een houten vloer nodig eerst een ondervloer te leggen. Er zijn verschillende ondervloeren, met elk eigen voor- en nadelen. De experts van Eurolaminaat adviseren u graag over de beste optie voor uw vloer.

Neem contact op

Een houten vloer verkrijgbaar bij eurolaminaat

Legservice

Het correct leggen van een houten vloer is niet altijd gemakkelijk. Daarom biedt Eurolaminaat een professionele legservice: we ontzorgen u volledig bij het leggen van de vloer, van het leggen van de ondervloer tot de plinten.

Een houten vloer, verkrijgbaar bij Eurolaminaat

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

 • Geweldige service voor budgetprijzen
 • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
 • Breed assortiment
 • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact