Traprenovatie

Een traprenovatie is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn of haar trap wil laten vernieuwen zonder deze volledig te hoeven vervangen. Bij Eurolaminaat hebben we jarenlange ervaring met het uitvoeren van professionele traprenovaties. Wij begrijpen dat elke woning anders is, en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden voor traprenovatie. Vraagt u zich af wat de beste methode is voor uw trap? Plan dan een adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis in de regio Zoeterwoude, we geven u graag advies op maat.

Neem contact op

Traprenovatie door eurolaminaat

Waarom uw trap laten renoveren?

Het renoveren van uw trap is een uitstekende manier om uw huis een nieuwe uitstraling te geven zonder de hoge kosten van het vervangen van de trap. Een gerenoveerde trap kan uw interieur aanzienlijk verbeteren. Als u kiest voor materiaal zoals laminaat of PVC heeft de gerenoveerde trap bovendien weinig onderhoud nodig. Dit kan u op termijn veel tijd schelen.

 

Hoe werkt traprenovatie?

Traprenovatie is het goedkopere alternatief voor het vervangen van de hele trap. Bij traprenovatie worden overzettreden op de oude trap geplaatst. Deze overzettreden, van hout, laminaat of PVC, vormen een nieuwe toplaag. Deze laat de trap er weer fris uitzien en kan, afhankelijk van het gekozen materiaal, nog andere voordelen hebben. Naast het plaatsen van overzettreden kan de trap ook gerenoveerd worden door deze opnieuw te bekleden met tapijt. Ook dit zorgt voor een verzorgde, nieuwe look.

eurolaminaat traprenovatie

Traprenovatie door Eurolaminaat

Eurolaminaat staat al jaren bekend als specialist in traprenovatie. We bieden een breed aanbod aan materialen en afwerkingen, zodat u verzekerd bent van de beste oplossing die past bij uw smaak en budget. U kunt al deze opties bekijken in onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk.

Onze ervaren vakmensen zorgen bij de uitvoer van de werkzaamheden altijd voor een vakkundige en snelle traprenovatie. Zo minimaliseren we de overlast voor u en uw gezin. We streven altijd naar een perfect eindresultaat.

 

Materialen traprenovatie

Bij het renoveren zijn er verschillende materiaalopties. Zo kunt u uw trap laten afwerken met laminaat, PVC, hout of tapijt. Twijfelt u over de beste keuze voor uw trap? Plan dan een adviesgesprek met Eurolaminaat..

Traprenovatie met hout

Een traprenovatie met hout geeft uw trap een natuurlijke en warme uitstraling. Houten traptreden zijn duurzaam, sterk en tijdloos, en passen bij vrijwel elke interieurstijl. Bij Eurolaminaat bieden we een ruime keuze aan houtsoorten en afwerkingen.

 

Traprenovatie met laminaat

Laminaat is een populair en onderhoudsvriendelijk materiaal voor traprenovaties. Het is slijtvast, gemakkelijk te reinigen en verkrijgbaar in talloze designs en kleuren. Bekijk de opties in onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk.

Traprenovatie met PVC

PVC is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat uitstekend geschikt is voor traprenovaties. Het biedt de uitstraling van hout of steen, maar met het gemak van een slijtvaste en waterbestendige afwerking. Een traprenovatie met PVC combineert stijl en functionaliteit

 

Traprenovatie met tapijt

Een traprenovatie met tapijt zorgt voor extra comfort en geluiddemping in uw woning. Tapijt geeft uw trap een zachte en warme uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en materialen. Bij Eurolaminaat helpen we u graag met het kiezen van het juiste tapijt voor uw traprenovatie.

Advies op maat

Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke, stijlvolle of duurzame trap, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van traprenovatie kunnen wij u voorzien van waardevolle tips en aanbevelingen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze deskundige medewerkers nemen de tijd om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en adviseren u over de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

  • Geweldige service voor budgetprijzen
  • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
  • Breed assortiment
  • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact