Laminaat vloeren

Bij Eurolaminaat bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit laminaat voor een goede prijs. In ons brede assortiment vindt u altijd de perfecte laminaat vloer die binnen uw budget en bij uw interieur past. Twijfelt u over de beste optie voor u? Plan dan een adviesgesprek. U bent welkom in onze showroom en in de regio Zoeterwoude komen we graag bij u langs voor advies op maat.

 

Wat is laminaat?

Laminaat is een populair vloermateriaal dat is opgebouwd uit minimaal vier lagen: een bovenste beschermlaag, een decoratieve laag, een laag HDF en een onderste beschermlaag. Laminaatvloeren zijn ontworpen om de uitstraling van hout, steen of tegels na te bootsen en bieden een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar alternatief voor traditionele vloerbedekkingen.

Neem contact op

Een laminaatvloer beschikbaar bij Eurolaminaat

Waarom kiezen voor een laminaat vloer?

Laminaatvloeren bieden een reeks voordelen die laminaat tot een populaire keuze maken voor zowel particuliere als zakelijke vloeroplossingen:

 • Laminaat is duurzaam
  Laminaatvloeren zijn slijtvast en bestand tegen krassen, deuken en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke gezinnen en intensief gebruikte ruimtes.
 • Laminaat is onderhoudsvriendelijk
  Laminaat is eenvoudig te reinigen en vereist minimaal onderhoud, waardoor u tijd en moeite bespaart op de lange termijn.
 • Realistische uitstraling
  Met geavanceerde druktechnieken en embossing is laminaat in staat om de textuur en uitstraling van natuurlijke materialen nauwkeurig te reproduceren, maar dan zonder de nadelen en het onderhoud.
 • Eenvoudig installeren
  Laminaatvloeren zijn voorzien van een kliksysteem, waardoor ze snel en gemakkelijk te installeren zijn zonder lijm of spijkers.
 • Laminaat is betaalbaar
  Laminaat biedt een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met andere vloermaterialen, waardoor u kunt genieten van een stijlvolle vloer zonder de hoge kosten.
Een laminaatvloer beschikbaar bij Eurolaminaat

Top 3 laminaat vloeren

Laminaat 'full oak'
Laminaat 1
laminaat gebleekt eiken
Laminaat 2
laminaat zacht eiken
Laminaat 3

Laminaat van Eurolaminaat

Bij Eurolaminaat zijn we trots op onze jarenlange ervaring en passie voor vloeren. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren, waaronder ons eigen kwalitatieve huismerk dat uit voorraad leverbaar is. Naast ons huismerk vertegenwoordigen we A-merken zoals Ambiant en Douwes Dekker.  Ons team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte. Bezoek onze showroom aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk om u te laten inspireren.

 

Ondervloer

Voor uw laminaatvloer gelegd kan worden is het vaak nodig een ondervloer te leggen. Deze egaliseert, beschermt tegen schade en zorgt voor een betere isolatie van de vloer. De juiste ondervloer voor u wordt bepaald door uw situatie en eisen. Twijfelt u over welke ondervloer geschikt is voor u? Neem dan contact op met Eurolaminaat, we helpen u graag.

Neem contact op

laminaat gebleekt eiken

Legservice

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe laminaat vloer vakkundig wordt geïnstalleerd biedt Eurolaminaat professionele legservice aan. Onze ervaren installateurs zorgen voor een correcte aanleg van de laminaat vloer, van het voorbereiden van de ondergrond tot het plaatsen van de plinten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw prachtige nieuwe vloer.

laminaat zacht eiken

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

 • Geweldige service voor budgetprijzen
 • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
 • Breed assortiment
 • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact