Over ons

Eurolaminaat is uw betrouwbare partner voor kwaliteitsvloeren voor een goede prijs. Als toonaangevend bedrijf in de regio zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het leveren en installeren van een breed assortiment aan laminaat, PVC en houten vloeren. Onze inzet voor kwaliteit en service heeft ons in staat gesteld een goede reputatie op te bouwen en vele klanten tevreden te stellen.

 

Onze showroom

Bezoek onze indrukwekkende showroom van wel 500 vierkante meter aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk. Hier kunt u ons brede aanbod vloeren in alle rust bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een vloer beschikbaar bij Eurolaminaat

Deskundige begeleiding en service

Bij Eurolaminaat geloven we in deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Ons ervaren team van specialisten is altijd bereid om u te adviseren over de meest geschikte vloeroplossing voor uw woning en om u te begeleiden bij het gehele aankoop- en installatieproces. We zorgen voor een zorgeloze ervaring en staan garant voor uw tevredenheid.

Coretec vloer 'forest'

Advies aan huis

Om u optimaal te ontzorgen in het kiezen van de beste vloer voor uw woning komen we graag bij u thuis langs in de regio Zoeterwoude voor een adviesgesprek. We beoordelen uw situatie en wensen en geven u een advies op maat. Plan snel uw afspraak in!

Plan een adviesgesprek

De vloer unagi van floorify

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

  • Geweldige service voor budgetprijzen
  • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
  • Breed assortiment
  • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact