PVC Vloeren

PVC vloeren zijn al jaren populair. Dat komt vooral door de vele voordelen van PVC, zoals het gemak van aanleggen, de geluiddemping en de waterbestendigheid. Ook zijn PVC vloeren in veel varianten te vinden. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment PVC, zowel click-PVC als PVC in visgraat en stroken. Zo zit de vloer die u zoekt er altijd tussen.

 

Wat is PVC?

PVC is een duurzaam, water- en slijtvast materiaal dat zich uitstekend leent voor vloeren. Dit materiaal biedt een veelzijdige en onderhoudsvriendelijke keuze met een realistische uitstraling van hout, steen of beton. PVC vloeren zijn perfect voor gezinnen met kinderen en huisdieren, veelgebruikte ruimtes of ruimtes met veel water zoals de badkamer.

Neem contact op

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

PVC vloeren bieden tal van voordelen. Hieronder zetten we de voordelen op een rijtje:

 • PVC is waterbestendig.
  PVC vloeren trekken niet krom en zetten niet uit onder invloed van vocht, in tegenstelling tot houten vloeren. Dit maakt PVC uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.
 • PVC is slijtvast.
  PVC vloeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen krassen, deuken en slijtage, zelfs in drukke en intensief gebruikte ruimtes.
 • PVC vloeren zijn geluiddempend.
  PVC vloeren staan bekend om hun geluiddempende eigenschappen. Ze verminderen loopgeluid en dragen bij aan een rustige en aangename woon- of werkomgeving.
 • Vloerverwarming werkt goed met PVC.
  Heeft u een vloerverwarming? Dan is PVC een goede optie voor uw vloer. Omdat PVC warmte goed geleidt heeft u optimaal rendement van uw vloerverwarming.
 • PVC is onderhoudsvriendelijk.
  PVC vloeren zijn bijzonder gemakkelijk te onderhouden. Doordat PVC waterbestendig en slijtvast is, is het onderhoud erg gemakkelijk.
 • Realistische uitstraling.
  PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse dessins en texturen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Van rustieke houtlook tot moderne betonlook, er is een PVC vloer voor elke interieurstijl.

Top 3 PVC vloeren

De vloer unagi van floorify
Floorify - Unagi F317
De pvc vloer pebble beach, beschikbaar bij eurolaminaat
Floorify - PebbleBeach F030
Forest pvc vloer van coretec
Coretec - Forest visgraat

PVC bij Eurolaminaat

Eurolaminaat heeft een uitgebreid aanbod PVC vloeren. Wij bieden een grote verscheidenheid aan merken en designs, zodat er voor ieder budget en interieur een passende PVC vloer te vinden is. In ons aanbod vindt u A-merken zoals Floorify, COREtec en Montinique. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de eigenschappen van de verschillende PVC-vloeren en u te helpen bij het vinden van het perfecte design. U bent welkom in onze showroom van wel 500m2, of we komen in de regio Zoeterwoude bij u thuis langs voor advies op locatie.

 

Ondervloeren

Bij sommige PVC-vloeren is aanschaf van een aparte ondervloer nodig. Eurolaminaat heeft verschillende ondervloeren in het assortiment met verschillende voordelen. We adviseren u graag over de beste ondervloer voor uw PVC-vloer.

PVC vloer van eurolaminaat

Eurolaminaat legservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt Eurolaminaat ook de mogelijkheid om uw vloeren, ondervloeren en plinten professioneel te laten leggen door onze deskundige medewerkers. Zo weet u zeker dat het leggen goed wordt uitgevoerd om zo lang mogelijk van uw vloer te kunnen genieten. Voor meer informatie over onze legservice kunt u contact opnemen met Eurolaminaat.

 

Daarom kies je voor Eurolaminaat

Eurolaminaat is uw specialist voor PVC, laminaat en houten vloeren. Kiezen voor Eurolaminaat betekent kiezen voor:

 • Geweldige service voor budgetprijzen
 • Persoonlijk advies, thuis of in de showroom
 • Breed assortiment
 • 20 jaar vakmanschap

Contact ons

Een prachtige laminaat vloer gelegd door eurolaminaat

Adviesgesprek

Twijfelt u over de beste keuze voor een nieuwe vloer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

Adviesgesprek 

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Eurolaminaat, onze professionals staan u graag te woord.

Contact