5 sterren service
Showroom aan Rijneke Boulevard
Makkelijk betalen met iDeal
Vragen? Bel 071 541 04 41

Visgraat

Visgraat vloeren van Eurolaminaat

Zoek je een nieuwe vloer? Een vloer die de juiste sfeer geeft bij de rest van je interieur. En die echt hélemaal past bij de trends van nu, in wonen en design. Bij Eurolaminaat ben je op het juiste adres: wij zijn expert in laminaat, houten vloeren en pvc-vloeren. We bieden duizenden vloeren maar om keuzestress te voorkomen en om je volop inspiratie te geven, vind je hierboven een selectie aan Trendvloeren.

Welke is dé Visgraat Vloer die past bij je smaak?

Visgraat vloeren geven een ruimte een hele chique en rijke Look & Feel. Juist daarom zijn ze helemaal terug van weggeweest. Vroeger waren visgraat vloeren extra duur en extra moeilijk te leggen. Eurolaminaat biedt nu de oplossing met visgraat laminaatvloeren: die je legt als hele laminaatplanken. Eurolaminaat biedt duizenden vloeren; in visgraat hebben wij dan ook flink wat varianten. Zit de visgraat vloer van je smaak er bij?

Meer inspiratie nodig?

Eurolaminaat heeft een megastore van wel vijfhonderd vierkante meter aan de Rijneke Boulevard, in Zoeterwoude Rijndijk. In deze showroom nemen we je graag aan de hand, langs de duizenden vloeren. We helpen je een mooie, passende trendvloer te kiezen voor elke kamer, bij elk interieur.