5 sterren service
Showroom aan Rijneke Boulevard
Makkelijk betalen met iDeal
Vragen? Bel 071 541 04 41

Houten Vloeren Leiden

Houten vloeren Leiden

Eurolaminaat biedt volop keuze in echt houten vloeren, ofwel parket. Vloeren met een natuurlijke Look & Feel die ieder interieur een flinke upgrade geven. Zoekt u een echt massieve houten vloer met een prachtige houtnerf en vol met knoesten? Of wilt u juist parket met een whitewash die rustiger oogt? Welke keuze u ook maakt: houten vloeren zijn altijd levendig en voelen zeer comfortabel aan.

 

Volop keuze in houten vloeren

Eurolaminaat biedt volop keuze in echt houten vloeren. Wij hebben hierop flink op ingekocht juist omdat deze vloeren authentiek zijn en iedere ruimte meteen ‘karakter’ geven. Wij bieden voor ieder wat wils.

 • Eiken, houten vloeren
 • Geoliede vloeren
 • Rustieke vloeren met meer natuurlijke barsten en nerven
 • White washed of duoplanken vloeren, waar juist gezorgd is voor een grotere kleurschakering
 • Geborsteld of gerookte vloeren
 • Visgraat vloeren of juist extra brede planken

Klikt u maar door ook naar volgende pagina’s om ons aanbod te zien.

 

Houten vloeren mét de service van Eurolaminaat

 • Topkwaliteit. Eurolaminaat vloeren zijn duurzaam, u gaat jaren plezier hebben van uw nieuwe vloer.
 • Groot assortiment. Eurolaminaat is een begrip in de regio. Wij hebben immers de grootste en uniekste collectie vloeren in de regio. U kunt de collectie komen bewonderen in de onze mega-showroom aan de Rijneke Boulevard (Zoeterwoude-Rijndijk) die meer dan vijfhonderd vierkante meters telt.
 • Scherp geprijsd. Dankzij het Eurolaminaat huismerk kunt u een houten vloer aanschaffen zonder te veel te investeren.
 • Snelle levering. Wij kunnen veel parket uit voorraad leveren.
 • Legservice. Onze parketteurs zijn vakmensen. Zij hebben 15 jaar ervaring en leggen de meest prachtige vloeren, die tot in de kleinste hoekjes mooi aansluiten.

 

Vlotte levering van houten vloeren in Leiden en omgeving

Veel van onze houten vloeren kunnen wij uit voorraad leveren. Wij kunnen uw vloer dus meestal binnen enkele dagen bezorgen op uw adres in Leiden en omgeving.

 

Stalen aanvragen van houten vloeren

Heeft u ons aanbod in parket doorgelopen maar twijfelt u tussen enkele vloeren? Wij raden u dan aan om vloer stalen aan te vragen. Zo kunt u thuis (met de specifieke lichtinval en bij uw eigen meubilair) gemakkelijk de beste vloer kiezen. Wij sturen u de stalen per post toe. U kunt 3 stalen aanvragen van houten vloeren, pvc of laminaat. Daartoe vult u het formulier in voor stalen aanvraag die u vindt bij de vloer(en) die u het mooist vindt.

 

Advies aan huis in Leiden en omgeving

Eurolaminaat biedt de service aan van vloer advies aan huis. Via onderstaande button kunt u een bezoek aanvragen van onze vloer adviseur. Deze adviseur neemt dan proefplanken voor u mee. Juist zo kunt u makkelijk de beste vloer kiezen. Immers u kiest uit meerdere vloeren door deze te zien bij uw meubilair en met de lichtinval zoals deze is binnen uw woning. Gemak dient de mens dus. Vraag daarom vandaag nog vloer advies aan huis aan.