5 sterren service
Showroom aan Rijneke Boulevard
Makkelijk betalen met iDeal
Vragen? Bel 071 541 04 41

Floorify

Floorify Exclusive Experience Center

Eurolaminaat is hét Exclusive Experience Center van Floorify in de regio. Een dealerschap waar Eurolaminaat maar wat trots op is! Floorify heeft, bij uitstek, dé pvc-vloeren met een natuurlijke Look & Feel. De vloeren zijn ongekend sterk (en vooral krasvrij) en geweldig waterbestendig zonder daarmee minder natuurlijk te ogen.

 

Waarom Floorify?

U zult vast al hebben gezien: er bestaan wel 101 verschillende merken in pvc-vloeren. Een goede vraag is daarom: Wat maakt Floorify vloeren uniek en bijzonder?

  • Vloer met super natuurlijke Look & Feel en een bijzonder warme uitstraling
  • Unieke krasbestendige, watervaste en vlekbestendige toplaag
  • Sterke vloer die geschikt is voor intensief gebruik en voor natte(re) ruimtes
  • Hoogwaardig kliksysteem en daarmee gemakkelijk zelf te leggen

 

Ruime Collectie 

Eurolaminaat heeft een ruime collectie aan Floorify vloeren. U kunt bij ons kiezen uit onderstaande, moderne series in flink veel kleurschakeringen.

  • Lange Planken
  • Visgraat
  • Planken
  • Planken XL
  • Tegels

 

Sterkste Thuis

Alle Floorify vloeren hebben een unieke, extra dikke beschermende toplaag. Dankzij deze toplaag zal uw vloer blijven ogen als nieuw. Vlekken en krassen maken weinig kans dankzij de innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie.

 

Super Waterbestendig

Op iedere vloer wordt water of drinken gemorst. Juist daarom is het geweldig fijn dat de vloeren van dit merk zeer waterbestendig zijn. Water zal deze vloeren niet beschadigen. Voor huiskamers is dat goed nieuws maar nog beter nieuws is dit als u een vloer zoekt voor de keuken of badkamer. Niet voor niets wordt gezegd: Floorify is overal thuis.

 

Ongekend Comfortabel

Floorify vloeren hebben een ongekend natuurlijke look. Bij deze vloeren kiest u voor een echte houtlook en bovendien voor vloeren die écht sterker zijn dan hout (ofwel parket). Ook voelen Floorify vloeren zeer comfortabel aan. De vloeren hebben een geluiddempende werking dankzij de geluid- en schokabsorberende bovenlaag. Toch voelt de bovenlaag wel zacht aan: ook belangrijk!

 

Advies op Maat

Bent u benieuwd naar deze bijzondere vloeren? Plan een afspraak voor vloeradvies aan huis, of bezoek aan ons Experience Center. Plannen wij een afspraak bij u thuis, dan kunt u met de lichtinval thuis en mogelijk met het bestaande meubilair gemakkelijk een keuze maken.

 

Neem contact met ons op