5 sterren service
Showroom aan Rijneke Boulevard
Makkelijk betalen met iDeal
Vragen? Bel 071 541 04 41

Betonlook

Betonlook Vloeren

Zoek je een nieuwe vloer? Een vloer die de juiste sfeer geeft bij de rest van je interieur. En die echt hélemaal past bij de trends van nu, in wonen en design. Bij Eurolaminaat ben je op het juiste adres: wij zijn expert in Laminaat, Hout en PVC-vloeren. We bieden duizenden vloeren maar om keuzestress te voorkomen en om je volop inspiratie te geven, vind je hierboven een selectie aan betonlook vloeren.

 

Industriële Vloeren

De trend van industrieel wonen is verreweg de populairste. Meubels, lampen en andere woon- en interieurspullen worden volop gemaakt in deze stijl, met gebruik van stoere materialen als Beton, IJzer, Hout, Metaal en Leer. De afwerking wordt grof en robuust gehouden om de spullen een industrieel karakter te geven. Eurolaminaat biedt vele vloeren die passen binnen deze sfeer. Wat denk je van een pvc- of laminaatvloer die de look heeft van een gietvloer, van sloophout, steen of juist beton? Ook white- en grey wash-vloeren passen bij deze trend. Bovenstaand vind je de meest populaire industriële vloeren bij Eurolaminaat.

Meer inspiratie nodig?

Eurolaminaat heeft een showroom van wel vijfhonderd vierkante meter aan de Rijneke Boulevard, in Zoeterwoude Rijndijk. In deze showroom nemen we je graag aan de hand, langs de duizenden vloeren. We helpen je een mooie, passende trendvloer te kiezen voor elke kamer, bij elk interieur.