5 sterren service
Showroom aan Rijneke Boulevard
Makkelijk betalen met iDeal
Vragen? Bel 071 541 04 41

Blog

Wij willen u graag verrassen met handige informatie over vloeren en toebehoren. Op deze plek verschijnt daarom maandelijks een blog over verschillende soorten vloeren, hun onderhoud en de trends in ‘vloerenland’.

Hoe kun je een nieuwe vloer zo goedkoop mogelijk maken?

Een vloer kiezen draait grotendeels om smaak. Als randvoorwaarde zal de vloer wel altijd betaalbaar moeten zijn. Welke keuzes kun je maken om zo voordelig mogelijk uit te komen?

Lees meer

Keuze tussen PVC, Laminaat en Hout: welke overwegingen komen daarbij kijken?

Er zijn duidelijke verschillen tussen hout, PVC en laminaat die bepalend kunnen zijn voor de vloer die je uiteindelijk kiest.

Lees meer

Welke vloer is geschikt bij vloerverwarming?

Als je vloerverwarming gaat gebruiken, dan heeft dat gevolgen voor de vloeren die je het beste kunt kiezen. Eurolaminaat informeert je in deze blog over de Ins & Outs van vloerverwarming en de keuze voor parket, laminaat of PVC.

Lees meer

Wat is nieuw in vloerenland?

Welke vloeren zijn dé trend dit jaar? In deze blog lopen we langs de 4 voornaamste trends onder PVC, Parket en Laminaat vloeren.

Lees meer

Het onderhouden van uw vloer

Het onderhouden van uw vloer kan soms lastig zijn. Eurolaminaat legt uit hoe je het beste hiermee om kan gaan.

Lees meer

Plinten: Welke keuzes zijn er allemaal te maken?

Plinten beschermen de muur, maken een overgang tussen vloer en muur en bepalen deels de sfeer in de desbetreffende ruimte. Eurolaminaat legt uit welke keuzes er te maken zijn!

Lees meer